Codename: Urban Legends kan blive første rigtige 5G AR-spil

Codename Urban Legends bliver Niantic' første spil, der for alvor skal vise, hvad 5G og AR kan gøre for mobilgaming.

Niantic kan have et spil på hånden, der bliver en endnu større succes end Pokémon Go. Spillet går under navnet Codename: Urban Legends og det skal blive en succes takket være 5G og AR. Første demo af spillet er vist frem og det tegner godt.

Codename: Urban Legends skal vise potentialet for 5G og AR

Niantic fortalte sidste år, at de arbejder sammen med internationale teleselskaber i forbindelse med lanceringen af mobilspil baseret på 5G og AR. Codename: Urban Legends ser ud til at blive spillet, der skal vise Niantics ambitioner på området. Spillet er bygget på samme AR-platform som Pokémon Go og Harry Potter: Wizards Unite.

Vi ved endnu ikke, hvornår spillet bliver klar, men der kan ikke herske tvivl om, at teleselskaberne står klar med deres 5G-netværk. De vil rigtig gerne vise kunderne, hvilke muligheder der er på 5G-nettet, så de kan få brugerne flyttet fra deres 4G-abonnement over til et dyrere 5G-abonnement. Bliver Codename: Urban Legends hypet på samme måde som Pokémon Go, så kan det meget vel blive det, der for alvor sætter skub i 5G-udviklingen verden over.

Se også: Priser på 5G telefoner

Bygget på samme platform som Pokémon Go

Niantics topchef, John Hanke, forklarer, at målet med det tætte samarbejde med teleselskaberne er at vise mulighederne ved at kombinere edge-computing med 5G-netvræk og AR-spil på Niantic’ platform.

Spillet trækker også på sociale elementer med multiplayer-funktioner og man skal bekæmpe monstre.

Se også: Nyheder om 5G og AR