Unik VPN-teknologi forbedrer online-sikkerheden

Der findes i dag mange VPN-tjenester, der minder meget om hinanden – Surfshark er en af dem, der skiller sig ud med unikke muligheder.

Unik VPN-teknologi forbedrer online-sikkerheden

Annoncørbetalt indhold: Surfshark er en af de mest roste VPN-tjenester på markedet og det skyldes en kombination af mange praktiske funktioner til at beskytte sig online og en høj brugervenlighed.

De arbejder samtidig hårdt på at bringe nye og innovative ideer til VPN-scenen. For eksempel har de udrullet deres eksklusive Nexus VPN-netværk her i 2023.

Nexus forstærker sikkerheden og forbindelsen

Nexus er et enkelt netværk, der består af Surfshark VPN-servere. Der er store potentielle sikkerheds- og privatlivsforbedringer ved denne teknologi. Den vil for eksempel gøre det muligt at rotere IP-adresser uden at afbryde ens aktive VPN-forbindelse, hvilket yderligere slører ens browsing-aktivitet.

Formålet med Nexus er at forbedre online privatliv ved at give brugerne mulighed for at ændre deres IP-adresse inden for et netværk uden at skulle afbryde forbindelsen til en VPN.

Traditionelle VPN’er forbinder via en direkte tunnel, hvilket fører til flere problemer, såsom at den tildelte IP-adresse forbliver den samme, så selvom den rigtige IP-adresse er skjult, er brugerens aktivitet stadig bundet til en enkelt IP-adresse. Hvis disse oplysninger indsamles, er det potentielt muligt at identificere brugeren.

Direkte forbindelser har også problemer med hastighed og stabilitet, især hvis brugeren forsøger at oprette forbindelse til et netværk i et andet land. Udfald kan samtidig afbryde forbindelsen mellem brugeren og VPN’en, hvilket potentielt efterlader privat aktivitet ubeskyttet.

Se tilbuddet på Surfshark VPN her.

Unikke måder at koble sig op med VPN

Til en start var det kun IP-rotator-funktionen, der var tilgængelig med Nexus VPN-netværket, men nu er det komplette funktionssæt rullet ud.

Nexus omfatter også en Dynamic MultiHop-funktion til at forbinde dig til den hurtigste tilgængelige server og afslutte på ethvert ønsket sted, hvilket formodentlig optimerer forbindelseshastighederne over hele linjen.

Det er smart at kunne oprette sin egen multi-hop-rute, da det giver endnu bedre mulighed for at skjule sin internetforbindelse end hvis man blot vælger StaticiP

Derudover er der også Locations-funktionen, der giver en liste over alle de tilgængelige servere, du kan forbinde til, mens StaticIP giver dig mulighed for at forbinde til delte servere med IP-adresser, der aldrig ændres.

Du kan bruge Surfshark på rigtig mange produktkategorier, lige fra computere og telefoner til smart TV, gamingkonsoller og routere.

 

Spar mange penge på VPN med 2-årigt abonnement

Surfsharks VPN-løsning er som andre VPN-løsning dyr, hvis man kun køber for en måned af gangen. Benytter man derimod tilbuddet med et 2-årigt abonnement, er der virkelig store besparelser, op mod 86 procent og de aktuelle tilbud på Surfshark er blandt de allerbedste på en premium VPN-løsning lige nu.

  • Surfshark Starter: 1.99 euro (14,85kroner) om måneden + 3 måneder gratis – den billigste månedlige VPN-pris på markedet.
  • Surfshark One: 2.69 euro (20 kroner)om måneden + 4 måneder gratis.
  • Surfshark One+: 3,99 euro (29,75 kroner) om måneden med yderligere 5 måneder gratis.

Læs meget mere om tilbuddet på Surfshark her.

Det er også muligt at købe abonnement for en måned ad gangen. Så lyder prisen således:

  • Starter: 13,99 euro (104 kroner)  om måneden
  • One: 17.69 euro (132 kroner) om måneden
  • One+: 19,99 euro (149 kroner) om måneden