Mobilt bredbånd har fået kæmpe løft med 5G

5G giver mobilt bredbånd et virkeligt stort løft på hastighed, dækning og generelt kvalitet - Telia har et af de bedste tilbud lige nu på 5G-internet.

Mobilt bredbånd har fået kæmpe løft med 5G

Mobilt bredbånd er for alvor blevet et seriøst alternativ til kablet bredbånd med 5G og Telia har en rigtig god løsning til 5G-bredbånd.

5G-teknologien er et betydeligt fremskridt inden for mobilkommunikation, der giver brugerne hurtigere og mere pålidelige internetforbindelser. Telia tilbyder 5G-bredbånd, der ikke kun er hurtigt og pålideligt, men også fleksibelt og nemt at opsætte. Tjenesten er tilgængelig til en konkurrencedygtig pris i de første seks måneder.

Dækker 95 % af danskerne med 5G i 2023

Telia dækker i dag 75 procent af den danske befolkning med 5G og dækningen bliver udvidet løbende. Målet er, at 95 % af alle danskere skal have adgang til 5G på Telias netværk ved udgangen af 2023.

Den internationale rådgivningsvirksomhed umlaut har foretaget en omfattende benchmark-analyse af de danske mobilnetværk i København, Aarhus, Odense og Aalborg, der dækker de områder, hvor omkring en tredjedel af alle danskere bor.

Målingen viser, at Telias netværk med 956 ud af 1000 mulige scorer det højeste antal point af alle danske teleselskaber, når det gælder 5G-dækning.

Se tilbud på Telias 5G bredbånd.

5G-bredbånd er hurtigt og fleksibelt

En af fordelene ved mobilt bredbånd er dets fleksibilitet. Det giver brugerne mulighed for at arbejde, kommunikere og blive underholdt, uanset hvor man befinder sig. Dette er især vigtigt i dagens globale og mobile samfund, hvor flere virksomheder tilbyder deres ansatte mulighed for at arbejde på afstand.

Telias 5G-bredbånd giver denne fleksibilitet med en router, der kan tages med på farten. Den har et praktisk format og er nem at tage med på rejsen eller til sommerhuset eller campingvognen.

En anden fordel ved mobilt bredbånd er hastigheden. 5G har revolutioneret mobilkommunikationen, hvilket gør det muligt at opnå hastigheder, der nemt kan matche kabelbredbånd. Dette giver mulighed for problemfri streaming af video i høj kvalitet og hurtigt download af store filer uden afbrydelser.

Telia lover op mod 700 Mbit/s hastigheder på deres 5G-netværk og det altså uden at der skal en tekniker på besøg og uden man skal have udført et større gravearbejde.

Langt mere pålideligt mobilt internet

Med 5G er det mobile bredbånd desuden blevet mere pålideligt. Udfordringen med mobilt bredbånd er, at mange samtidige brugere på den samme mast kan påvirke hastigheden og den samlede oplevelse. 5G har imidlertid medført meget mere båndbredde til at håndtere flere samtidige brugere, hvilket betyder højere stabilitet. Telias 5G-bredbånd tilbyder både høje og pålidelige internethastigheder.

Det er hurtigt og nemt at opsætte Telias 5G-bredbånd. Brugerne kan bestille tjenesten og modtage den inden for få dage med posten. Derefter indsætter de SIM-kortet, aktiverer det, og så er de klar til at gå i gang.

Alt i alt er Telias 5G-bredbånd en fremragende mulighed for dem, der søger fleksible, pålidelige og hurtige internetforbindelser. Routeren er nem at have med sig, hvilket gør den ideel til fjernarbejde, mens dens høje hastighed og pålidelighed gør den perfekt til underholdning og forretningsformål.