Hvor hurtigt er 5G hos dig? Del en hastighedstest med os

Har du opnået høje hastigheder på 5G? Så del resultatet af en hastighedstest med os. Vi vil gerne blive klogere på, hvilke hastigheder danskerne har opnået med 5G.

Hvor hurtigt er 5G hos dig? Del en hastighedstest med os

Mange danskere har fået adgang til de fire danske teleselskabers 5G-mobilnet. Det kræver både en 5G-telefon, et 5G-abonnement og at der er 5G-dækning i nærheden af, hvor man befinder sig.

Har man en god 5G-telefon, og befinder man sig et sted med god dækning og med de hurtige 5G-frekvenser på 3.500 MHz, kan man sagtens opnå downloadhastigheder på mere end 1.000 Mbit/s. En måde man kan tjekke ens hastighed på er ved at downloade appen eller besøge hjemmesiden Speedtest.net. Den lader dig teste download- og uploadhastigheden på din enhed, og på ganske kort tid kan se du, hvor mange Mbit/s du kan opnå.

Jo højere hastigheder, desto bedre netværksoplevelse vil man opleve, for eksempel hurtigere download af store filer eller opdateringer og streaming i højere kvalitet.

Del dit bedste Speedtest-resultat med os

Vi kunne godt tænke os at vide, hvordan oplevelsen med 5G er rundt omkring i det ganske land. Nedenfor kan du dele et resultat fra Speedtest-appen, og vi beder dig samtidig angive, i hvilken kommune testen er foretaget, samt hvilken telefon og hvilket mobilnet du har brugt. Vi samler op på resultaterne i næste uge.