iPhone 14 er landet – lær mere om specifikationerne her

Hvilke specifikationer har den nye iPhone 14, og hvad koster den i Danmark? Læs meget mere om Apples nye 5G-flagskib.

iPhone 14 er landet – lær mere om specifikationerne her

Rygterne har svirret længe forud for den store lancering af den nye iPhone 14, men nu ved vi mere om, hvad vi skal forvente af Apples nyeste skud på stammen. Vi giver dig her i artiklen overblikket over nogle af de allervigtigste specifikationer og tal, du skal være opmærksom på inden dit næste køb af iPhone.

Læs blot videre for at blive klogere og bedst rustet ud i Apples nyeste frontrunner.

iPhone 14 stiller virkelig skarpt

Når det handler om at tage de bedste billeder, er det ikke nogen hemmelighed, at iPhone har kunnet gøre det bedre end konkurrenterne. Og med iPhone 14 er det netop, hvad du får. Med Pro-modellerne får du nemlig et kamera med hele 48 MP. Standardmodellen og Plus-modellen byder naturligvis også på lækre 12 MP og forbedrede kamerafunktioner. Fotografering med iPhone har altså aldrig været mere tilfredsstillende end med denne model.

Kameraet kommer desuden med op til tre linser, hvilket giver knivskarpe og fokuserede resultater, der gør fotograferingen til en endnu større fornøjelse.

Op til Apples store event har rygterne bl.a. kørt på den nye iPhone 14’s batteri og design. Til lanceringen kunne tech-giganten så afsløre, at designet bliver en anelse tykkere, end hvad vi har set tidligere, hvilket skyldes det lidt større batteri, telefonen er udstyret med. Et større batteri betyder, at levetiden mellem opladninger øges, og det må siges at være noget, alle smartphone-brugere ofte sukker efter.

Med iPhone 14 Pro-modellerne kan du desuden nyde godt af helt op til 1 TB hukommelse. Så er der plads til alle dine billeder, filer, apps og så videre.

Det er altid spændende med skærmen på en ny smartphone, og vi kan oplyse om, at standardmodellen iPhone 14 kommer med en 2532 x 1170 OLED-skærm på 6,1 tommer. Er du mere til en af de større modeller, kan du vælge en 2796 x 1290 OLED-skærm på 6,7 tommer med iPhone 14 Pro Max – der er med andre ord masser af skærmplads til at se både videoer, serier eller bruge apps.

Hvor meget koster den nye iPhone 14?

Prisen på din nye telefon afhænger selvfølgelig af, hvilken model du vælger. Standardmodellen kommer dog til at ligge på et leje, der minder om 6.000 kr., mens de større modeller bliver en tand dyrere, men også virkelig giver noget for pengene. Laver du en iPhone-forudbestilling, kan du godt begynde at glæde dig til at få dit nye stykke hightech hjem og komme i gang.

Uanset om du er til at tage nogle af markedets flotteste billeder, eller du bare godt kan lide at være med, hvor det sker, når det kommer til ny teknologi i lommestørrelse, er iPhone 14 et godt bud på din næste smartphone.

Selvom det muligvis kun er på et visuelt plan, er farven dog ikke helt uden betydning, og til eventet kunne Apple afsløre, at den nye iPhone blandt andet kan fås i farverne rød, “deep purple”, en sartere lilla og en fin, lyseblå farve.

Læs også: Nyheder om 5G-teknologi