GSMA indgår aftale for at booste 5G inden for industriel produktion

GSMA indleder en aftale med 5G Alliance for Connected Industries and Automation (5G-ACIA) for at sætte skub i 5G og IoT inden for industriel produktion.

GSMA indgår aftale for at booste 5G inden for industriel produktion

GSMA har underskrevet et aftalememorandum (MoU) med 5G Alliance for Connected Industries and Automation (5G-ACIA) om et samarbejde omkring industriel produktion for at komme videre mod målet omkring større udbredelse af IoT i sektoren.

Behov for tiltag

I en udtalelse har GSMA indikeret, at de to har planer om et samarbejde omkring de behov og nødvendige tiltag, der er for den industrielle produktion, når det handler om netværk, enheder, applikationer, infrastruktur og modeller.

Det er planen at bruge MoU’en til at styrke forholdet mellem de to og dele synspunkter på migrationsveje, interoperabilitet og at definere fremstillingskrav.

Se også: Hvordan fungerer 5G-teknologien?

Hvordan kan 5G IoT kan gavne produktion og fremstilling på globalt plan?

GSMA nævner mulige fordele for de bredere mål for 5G IoT inden for produktion, et initiativ om at skrue op for del globale udbredelse ved at føre virksomheder, netværksoperatører og andre relaterede aktører sammen.

Formålet er at undersøge, hvordan 5G IoT kan gavne produktion og fremstilling på globalt plan, identificere muligheder og opmuntre de bedste fremgangsmåder.

CTO for GSMA, Alex Sinclair har udtalt, at samarbejdet med 5G-ACIA kommer til at hjælpe med at udbrede 5G-produktion og industriel automation, samt redefinere fordelene ved at arbejde sammen med mobiloperatører.

“Vores overordnede mål er at samle betroede, strategiske partnere for at opnå bedre produktionskvalitet, fleksibilitet, effektivitet og bæredygtighed. Ved at gøre det muligt for vores medlemmer at arbejde tæt sammen med medlemmerne af 5G-ACIA vil vi støtte betydelige fremskridt.”

Se også: Nyheder om 5G og virksomheder