Nyhed: Apple’s nye iPhone 13 – få de vildeste highlights her

Er man iPhone-fan er der meget at glæde sig over i den nye iPhone 13-serie - alle fire modeller får forbedret 5G-modem.

Nyhed: Apple’s nye iPhone 13 – få de vildeste highlights her

Efter megen spekulation lancerede Apple endelig deres nyeste iPhone 13 tirsdag d. 14. september til et brag af et lancerings-arrangement på tech-gigantens hovedkontor i Californien. Og selvom mange havde forventet en lancering med ganske få innovative forbedringer, tog eventen en helt anden drejning, da de som det sidste på agendaen fremviste den ikoniske iPhone for det fremmødte publikum.

Vil du læse mere om, hvordan de sidste nye iPhone modeller med iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Mini skiller sig ud fra sine forgængere og konkurrenterne – så læs med videre her i artiklen, hvor vi gennemgår nogle af de mest øjnefaldende ændringer.

Tech-giganten introducerer ny batteriteknologi i deres iPhone 13

En af de mest iøjnefaldende forandringer ved den nye iPhone 13 er unægtelig, at man for første gang har knækket koden til at finde en batteri-løsning, der har en større kapacitet, men som samtidig fylder mindre rent fysisk, Og for Apple er det blevet lidt en genistreg, da man på den måde har skabt mere plads til andre features og forbedringer i et ellers tætpakket stykke hardware.

Den nye batteriteknologi er ikke før anvendt af Apple i hverken deres iPhones eller andre devises. Og på den måde kan det også siges at være lidt af et sats, da effektiviteten i en smartphones batteri nok er noget af det helligste – som langt de færreste tech-giganter ville turde at ændre, medmindre det virkelig kunne medføre en mærkbar forbedring. Og som sammen med den nye A 15 bionic processer har gjort, at iPhone 13 er 50% mere power effecient.

iPhone 13 kamera får cinematic mode teknologi

Udover introduktion af en ny interessant batteriteknologi har Apple også valgt at forbedre deres kameraløsning endnu mere ved blandt andet at introducere den cinematic mode i deres iPhone 13 modeller. Og for dem, der gerne vil gå på eventyr med deres smartphone, er det en forbedring, der er er mærkbar på den måde, at det giver fotografen næsten uanede muligheder for at tage knivskarpe billeder på farten med et optisk zoom og afstandsmåling, der selvregulere sin kameraindstilling.

Kameraet i den nye iPhone 13 er dermed også det vildeste, man indtil videre har set i en smartphone. Og for Apple har netop dette statement været centralt, da man som tech-gigant for alvor er gået ind i konkurrencen om at levere en smartphone-løsning, der kan bruges i forbindelse med den fremmarch, der har været fra blandt andet TikTok og Instagram, hvor billedkvalitet og skarphed er en nødvendighed.

iPhone 13’s design blev som forventet

Selvom det var en overraskelse, at den nye iPhone 13 havde integreret så megen ny teknologi, var der dog to elementer og rygter, man fik bekræftet til lanceringen.

En af disse var, at man i den nye iPhone 13 havde valgt at udvikle et endnu bedre 5G modem, der skal sikre den bedst mulige data-forbindelse. Og selvom det måske giver meget god mening, havde man faktisk allerede med sidste års lancering af iPhone 12 indbygget en stadigvæk ret effektiv løsning til modtagelse af 5G netværket.

Derudover blev designet af den ikoniske iPhone også ændret en smule, så man med et stilistisk udtryk bevæger sig i retning af, hvad man tidligere på året også gjorde ved de velkendte iMAC’s. Dette kom dog ikke som nogen større overraskelse, da man på forhånd havde vurderet, at det var den retning, Apple havde valgt at gå.

Se også: Nyheder om 5G-telefoner