Nokia Smart Node sikrer optimal 5G-dækning indendørs

Nokia er klar med Nokia Smart Node, en alt-i-en løsning til at sikre god 5G-dækning indendørs - velegnet til virksomheder.

Nokia Smart Node sikrer optimal 5G-dækning indendørs

5G-dækningen er stadig mangelfuld i Danmark, kun på TDC’s netværk får man det, der kan kaldes fuld 5G-dækning i Danmark. En ting er dog, at der kommer god 5G-dækning på et tidspunkt, noget andet er at få god dækning indendørs. Det skal Nokia Smart Node hjælpe til med at sikre.

Nokia Smart Node giver bedre 5G-dækning indendørs

Nokia Smart Node er en lille indendørs modul, der skal sikre god dækning inden for. Det er særligt praktisk med sådan et produkt i store bygning eller i små og mellemstore virksomheder.

Der er tale om et plug and play-design, der loves at være let og hurtigt at sætte op. Udover 5G understøtter den også 4G. Når det gælder 5G, understøtter den både non-stand-alone og stand-alone 5G.

Produktet ligner dog ikke noget, som almindelige brugere bare kan købe og installere. Det beskrives som en god tilføjelse til teleselskabernes produktportefølje, når de skal sælge deres 5G-produkter til erhverv.

Se også: Priser på 5G bredbånd

Pris og tilgængelighed

Nokia Smart Node er dog først klar til salg i 4. kvartal 2021 og til den tid vil 5G-dækningen være noget mere tætmasket i Danmark end den er i dag.

Prisen på produktet afhænger formentlig meget af, hvordan de enkelte teleselskaber prissætter det i forbindelse med salg af 5G-løsninger. Nokia har i hvert fald ikke oplyst en pris på enheden.

Se også: Nyheder om 5G