Qualcomm har fuldført dataopkald på 5G mmWave og Sub-6 GHz aggregation

Ny milepæl er nået inden for 5G: Qualcomm har fuldført dataopkald på 5G mmWave og Sub-6 GHz aggregation.

Qualcomm har fuldført dataopkald på 5G mmWave og Sub-6 GHz aggregation

Når ny teknologi begynder at rulle ud, så er der altid en masse milepæle man kan nå ret hurtigt. Det gælder også for 5G, hvor vi jævnligt hører om nye milepæle. Det gør vi også nu, hvor det er lykkedes at fuldføre det, der skulle være det første dataopkald på 5G mmWave og Sub-6 GHz aggregation.

Se også: Bredbånd med 5G

Vigtigt for at nå de høje hastigheder

Det blev opnået på 4. generation Snapdragon X65 5G Modem-RF System og Qualcomm QTM545 mmWave antenner på tværs af spektrum. Og hvorfor er det så vigtigt? Jo, det er vigtigt at kunne kombinere forskellige typer radiospektrum med mmWace og sub-6 GHz frekvenser for at kunne opnå de hastigheder, vi alle går og drømmer om.

Det handler ikke om, at vi hver især skal kunne gå på nettet med 10 Gbit/s hastigheder, men at man kan dække databehov, når store grupper er samlet på ét sted.

Qualcomm forventer, at de kan have de første produkter klar med denne teknologi inden årets udgang.

Se også: Nyheder om 5G teknologi