Danmark blandt de mindst skeptiske 5G-lande

Danskerne er blandt de mindst skeptiske, når det gælder 5G - til gengæld lader vi også til at være blandt de mest ligeglade med teknikken.

Danmark blandt de mindst skeptiske 5G-lande

Danskerne er blandt de folkefærd, der er mindst skeptiske, når det gælder 5G. Søgefraser som “Er 5G farlig”, “udgør 5G en sundhedsmæssig risiko” og “spreder 5G coronavirus” bliver holdt på et minimum, når man sammenligner med en række andre lande.

Danskerne er blandt de mindst 5G-skeptiske i verden

Ikke overraskende topper USA listen over 5G-skeptiske lande. I følge en undersøgelse af Prolifics Testing var der i sidste måned 374.700 søgninger på den slags sætninger og fraser.

På en andenplads ligger England med 94.400 lignende søgninger, altså langt færre end i USA. På tredjepladsen finder vi Australien. Helt nede på en 20. plads finder vi Danmark med blot 1.410 søgninger. Vi er med andre ord ikke så bekymrede for, om 5G udgør en trussel mod os mennesker.

5g skeptiske lande 2

Se også: Er 5G farligt for mennesker?

Og vi er også ligeglade med 5G generelt

Til gengæld er vi også blandt de lande, der er mest ligeglade med 5G i det hele taget med kun 13.500 søgninger på “5G”. Kun befolkningen i New Zealand og Belgien er mere ligeglade.

5g skeptiske lande 2

Når det gælder søgetermen “Hvad er 5G?”, var der kun 1.000 søgninger på den i Danmark og Holland. Det er det laveste antal overhovedet på den søgefrase.

Se også: Nyheder om 5G